Fysiofit: zorg goed voor jezelf. Nieuwe campagne

Fysiofit Haaren de ingang van de praktijk in Haaren, Zorg goed voor jezelf

Fysiofit, zorg goed voor jezelf… is onze nieuwe slogan. We dagen je met deze campagne uit bewust stil te staan bij je gezondheid. Je hebt immers maar één lijf. Goed voor jezelf zorgen komt je hele gezondheid ten goede. Ben jij in balans? Toch oranje bolletjes? We hebben onze loper voor je uitgelegd! Ons team begeleidt je graag bij het behalen van een groene ‘score’.

Pijnvrij bewegen

Een misstap op de trap, een blessure tijdens het sporten, een verkeerde houding tijdens het werk of een strammer lijf door het ouder worden… het kunnen allemaal redenen zijn om niet pijnvrij te bewegen. Blijf er niet mee rondlopen, maar neem contact op. Een aantal (fysio)behandelingen, in combinatie met oefeningen voor thuis zorgen ervoor dat de pijn fors vermindert of zelfs helemaal verdwijnt.

Geen energie of ongezonde leefstijl? 

De afgelopen twee jaar was sporten lastig: team- en binnensporten was vaak niet mogelijk. En de verleidingen van meer of ongezonder eten lagen op de loer. Wil je je conditie verbeteren of enkele kilo’s kwijt, neem dan contact op. Bij Fysiofit kun je fitnessen, boksen of een doelgroepsles volgen. Je sport altijd, in kleine groepen, onder begeleiding een van onze fysiotherapeuten!
Heb je (een verhoogd risico) op diabetes of hart- of vaatziekten en is je BMI 25 of hoger, dan is het veranderen van je leefstijl extra wenselijk. Onder begeleiding werken aan een gezondere leefstijl maakt dat je door kleine stappen gezonder wordt, zonder te oordelen!

Vage klachten

Alles in je lichaam werkt samen. Van spieren tot bloedvaten en van ingewanden tot botten. Zit er ergens een blokkade dan kan dat klachten geven. Nekklachten kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit een vastzittend gewricht, je wervelkolom of schedel. Zo kunnen buikklachten voortkomen uit littekenweefsel, een allergie, medicijnen, een slechte houding of verkeerde ademhaling. Met osteopathie herstellen we de beweeglijkheid tussen gewrichten en weefsel en verminderen of verdwijnen klachten. Baby’s en kinderen reageren ook erg goed op osteopathie

Op naar balans!

Fysiofit, zorg goed voor jezelf. Fysiofit Haaren Zorg goed voor jezelf