Over fysiofit.

Onze praktijk stelt al 25 jaar lang de mens centraal. Daar houden wij aan vast, ongeacht de nieuwe zorgwet of regels die er zijn gesteld. Wij behandelen in een open vriendelijke sfeer en bekijken samen met de patiënt het probleem.

Wij zijn een dynamische, professionele praktijk bestaande uit 4 fysiotherapeuten, een kinderfysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut i.o., een sportschoolhouder, aerobic/stepinstructrice, sportfysiotherapeut i.o. en osteopaat.

Naast het ondersteunen en genezen van de klachten, richt de praktijk zich ook op preventie en leefstijl. Hiervoor zijn aanvullende diensten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld Diplan voor begeleiding bij afvallen.

Daarnaast werken wij samen met een podotherapeut, psycholoog en overgangsconsulent.

De praktijk groeit door naar een multidisciplinair centrum voor jong en oud waar, naast algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkentherapie en sportfysiotherapie, kinderfitness, bewegen voor ouderen én hart-/longrevalidatie, ook de disciplines diëtiste, overgangsconsulente, podotherapeut, aerobicsinstructrice en een osteopaat werkzaam zijn.