Over fysiofit.

In onze praktijk staat – al sinds 1991 – de mens centraal. Dat is onze kracht! Wij behandelen niet alleen de primaire klacht, maar kijken samen met de cliënt naar de oorzaak ervan. We geven tips en oefeningen hoe klachten in de toekomst kunnen worden voorkomen. Maar ook hoe men fitter of gezonder wordt door een andere leefstijl. Fysiofit is er voor iedereen. Onze praktijk bevindt zich niet voor niets letterlijk midden in het dorp Haaren. In een veilige omgeving met een vriendelijke sfeer is jong en oud welkom.

Naast het behandelen van allerlei klachten, richt het team van Fysiofit zich ook nadrukkelijk op preventie en leefstijl. Doel hierbij is actief bijdragen aan een fitte, gezonde samenleving.

Het team van Fysiofit bestaat uit fysiotherapeuten (met daarbij de specialisaties kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en sportfysio). Ook maken fitnessbegeleiders, een aerobic- en stepinstructrice, osteopaten, een leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut deel uit van het team.

Binnen de praktijk zetten we ieders specialisme in om cliënten optimaal te begeleiden. We werken multidisciplinair ook zo om van elkaar te leren. Samen met de klant onderzoeken we de klacht of hulpvraag. Waar nodig werken we samen met bijvoorbeeld de huisarts, podotherapeut, psycholoog, diëtiste of overgangsconsulent.

Fysiofit, het therapie- en beweegcentrum voor Haaren en omgeving.