Over fysiofit.

In onze praktijk staat – al sinds 1991 – de mens centraal. Want we behandelen niet alleen je primaire klacht, maar kijken samen naar de oorzaak ervan. En we geven je tips en oefeningen hoe je klachten in de toekomst kunt voorkomen. Of hoe je fitter of gezonder wordt door een andere leefstijl.
Fysiofit is er voor iedereen; onze praktijk bevindt zich niet voor niets letterlijk midden in het dorp Haaren. In een veilige omgeving, met een open sfeer is jong en oud welkom.

Naast het behandelen van allerlei klachten, richten we ons als team Fysiofit ook nadrukkelijk op preventie en leefstijl. Doel hierbij is actief bijdragen aan een fitte, gezonde samenleving.

Het team van Fysiofit bestaat uit fysiotherapeuten (met daarbij de specialisaties kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en sportfysio). Ook maken fitnessbegeleiders, beweeg- en stepinstructeurs, osteopaten, leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut deel uit van het team.

Binnen de praktijk zetten we ieders specialisme in om je optimaal te behandelen en te begeleiden. We werken multidisciplinair ook zo om van elkaar te leren. Samen met jou onderzoeken we je klacht of hulpvraag. Waar nodig werken we samen met bijvoorbeeld de huisarts, podotherapeut, psycholoog, diëtiste of overgangsconsulent.

Fysiofit, het therapie- en beweegcentrum voor Haaren en omgeving.